ZAWMARK PLUS, s.r.o.

Spoločnosť sa zaoberá veľkoobchodom a výrobou obalového materiálu. Na trhu pôsobí už viac ako 15 rokov. Obchod ponúka široký výber obalových materiálov, lepiacich pások a príslušenstva.

Obalový materiál už dávno nespĺňa len úlohu ochrany tovaru pri transporte.

Obal spĺňa viacero funkcií ako: rozlišovaciu, reklamnú, zušľachťovaciu, informačnú, propagačnú a ochrannú voči životnému prostrediu.

My ponúkame kompletné portfólio služieb od návrhu dizajnu obalu až po dodanie zákazníkovi, ale takisto u nás v e-shope nájdete aj široký sortiment obalových materiálov a obalov skladom.
Veľká časť našich obalov je vyrábaná z recyklovaných plastov, avšak obaly, ktoré sú prednostne určené pre styk s potravinou sú vyrábané výhradne z čistého materiálu.
Nájdete u nás aj ekologické obaly z dobre rozložiteľných materiálov.

Zawmark Plus s.r.o., sa špecializujeme aj na predaj prvotriednych talianskych káv, ktoré sú vyberané s ohľadom na ich jedinečnosť a kvalitu. Naša ponuka zahŕňa široký výber zrnkovej kávy a mletej kávy, vrátane exkluzívnych zmesí z najrenomovanejších talianskych pražiarní. Každý produkt v našom sortimente je výsledkom starostlivej selekcie a priamej spolupráce s talianskymi dodávateľmi, aby sme zaistili, že každá šálka kávy prináša pravý taliansky kávový zážitok.

Náš sortiment sa vyznačuje nielen vysokou kvalitou, ale aj rozmanitosťou, ponúkajúc kávy od robustných espresso zmesí po jemné a aromatické variácie ideálne pre pomalé rána.
Naša webstránka www.caffeitaliano.sk poskytuje tiež podrobné opisy a odporúčania týkajúce sa prípravy a servírovania, aby ste si mohli užiť dokonalú kávu, akoby ste sedeli v talianskej kaviarni.

Adresa:
Dolné Obdokovce 702, 95104 Veľký Lapáš
Telefón:
037 2028 966
IČO:
36287067 (Dohľadať v ORSR)